Diensten

Onze Diensten

Onze know-how in de bescherming van staal
Zandstralen
Het hele oppervlak ondergaat vooraf een reeks fysieke behandelingen (schietstralen, zandstralen) en chemicaliën (ontvettend, zuurpitten) die nodig zijn om de mechanische bevestiging onontbeerlijk te maken voor het vasthouden van de zinkdeeltjes en met het doel om alle deeltjes te rennen vreemde lichamen (door oxidatie van staal zoals roest, schaal of behandelingen die staal beschermen tegen oxidatie zoals vetten). Dit resulteert in een oppervlak ruwheid en een lichte porositeit van de coating die de perfecte bevestiging van een beschermende coating alsmede de complementaire verven bevordert.
Read more
Metallisatie
Zink-Aluminium Metallisatie (Zinacor 850) bestaat uit smeltend metaal, gepresenteerd als draad en smelt gespoten met behulp van vlamwapens van een pistool om aan staal te bevestigen. De dikte van de Zinacor laag is gestandaardiseerd en kan gemakkelijk aangepast worden aan de agressiviteit van het milieu (industriële, maritiem, chemische meststoffen ...)
Read more
Poederlakken
Thermo-lacquering is een modern beschermings- en schilderproces dat epoxy-polyesterpoeders gebruikt die door een elektrostatisch proces worden toegepast en in een oven bij 200 ° gepolymereerd worden om te transformeren in een resistente film. Het voordeel van dit proces is meer weerstand over tijd en agressieve omgevingen (UV, slecht weer). Dit proces heeft ook een belangrijk milieu-belang omdat het geen oplosmiddelen gebruikt!
Read more
Verf
Deze verven zijn gemaakt van polyester-, epoxy- of polyurethaanharsen om goede weerstand tegen afbraak en uitstekende mechanische eigenschappen te waarborgen. Wij bieden u vrijwel het gehele assortiment "RAL", evenals een breed scala aan speciale kleuren (textured tinten, rozetten, speciale velgen, enz.) die hen in zeer agressieve omgevingen kunnen gebruiken waar het uiterlijk belangrijk is.
Read more